Image

Endokrinologové v Moskvě

Ceny: od 900 do 5200 / sr.

Ceny: od 1499 do 4950 / sr.

Ceny: od 1699 do 4500 / sr.

Ceny: od 1499 do 5000 / sr.

  • Endokrinologové - široká základna odborníků
  • 269 ​​hodnocení lékaře na PROFI.RU
  • Endokrinologové v Moskvě od 1499 rublů / konv.

Místo přijetí

Viz také

Ceny: od 1499 do 8500 / sr.

Ceny: od 950 do 3800 / sr.

Ceny: od 1499 do 11 763 / sr.

Ceny: od 1499 do 10 000 / sr.

Ceny: od 1599 do 6000 / sr.

Ceny: od 1499 do 15 000 / sr.

Ceny: od 1499 do 8000 / sr.

Ceny: od 1599 do 11 763 / sr.

Ceny: od 1499 do 12 500 / sr.

Ceny: od 1499 do 20 000 / sr.

Aktuální informace o vybrané službě

4,64 průměrné hodnocení

Jaké jsou příznaky a nemoci, které potřebujete k endokrinologovi?

První kvalifikační kategorii obhájila jako endokrinolog, absolvovala další vzdělávání v moderních přístupech v léčbě diabetu 1. a 2. typu, doprovázející menopauzu u žen s endokrinními onemocněními, dětskou endokrinologii. Má značné zkušenosti s diagnostikou a léčbou onemocnění štítné žlázy, patologií hypofýzy a nadledvinek, které úspěšně využívá při ambulantních konzultacích, a to jak dospělých, tak dětí v multidisciplinárním zdravotnickém centru. Jako certifikovaný specialista na léčbu pumpy provádí výběr a korekci dávek inzulínu u pacientů s diabetes mellitus.
Lékař první kvalifikační kategorie.
Vzdělání: klinický pobyt, specializace - endokrinologie, Centrum endokrinologického výzkumu Ruské akademie lékařských věd (2001); Tyumen státní lékařská akademie, specialita - General lékařství (1999).
Pokročilá školení: moderní aspekty léčby diabetes mellitus typu 1 a 2 (2003); řízení menopauzy u žen s endokrinními onemocněními - terapie a praxe, Oddělení endokrinní gynekologie Státní instituce ENC RAMS (2004); Klinika dětské endokrinologie, MMA. I.M. Sechenov (2006); Psychosomatické poruchy, Katedra psychiatrie a psychosomatiky MMA. I.M. Sechenov (2009).
Certifikáty: Léčba inzulínovou pumpou; Endokrinologie, PFUR (2015).
Stáže: Oddělení endokrinologie a diabetologie, Pediatrická fakulta (2011); jednotka intenzivní péče na klinice "Leonberg", Německo (2016).
Lékařská praxe - 17 let.

Recenze

Lékař nejvyšší kvalifikační kategorie s nejbohatším třicetiletým lékařským zážitkem. Rozsáhlé teoretické znalosti a všechny potřebné praktické dovednosti umožňují specialistovi provádět včasnou a přesnou diagnózu a léčbu diabetu, onemocnění štítné žlázy, hypofýzy, nadledvinek a další endokrinní patologie u dospělých a dětí.

Recenze

Endokrinolog s více než 40 lety zkušeností obhájil svou práci na patologii hypofýzy-hypotalamického systému v roce 1973, pravidelně potvrzuje nejvyšší kvalifikační kategorii. Do roku 2012 vedl endokrinologické oddělení polikliniky zdravotnického střediska Úřadu prezidenta Ruské federace. Certifikováno domácími i mezinárodními diabetologickými programy. Zkušenosti a pravidelná účast na vzdělávacích programech o aktuálních problémech v léčbě onemocnění orgánů endokrinní patologie umožňuje Borisovi Vasilievičovi efektivně využívat jak nejlepších doporučení ruské vědy, tak i úspěchů moderní mezinárodní praxe.

Doktor endokrinolog nejvyšší kvalifikační kategorie (1990). Kandidát lékařských věd (1973).
Opakovaně absolvoval kurzy na katedře endokrinologie Akademie postgraduálního vzdělávání.
Domácí a mezinárodní certifikáty na cukrovku, obezitu, onemocnění štítné žlázy.
Opakovaně mluvil na ruských a mezinárodních kongresech a kongresech o různých otázkách endokrinologie. Autor více než 30 významných vědeckých prací o endokrinologii a neuroendokrinologii.
Lékařská praxe - více než 40 let.
Boris Vasilyevich se na "Klinice moderní medicíny." IAKI.
Pacienti jsou přijímáni na adresu:
Moskva, pl. Vítězství, 2, Bldg. 1.

Certifikovaný endokrinolog první kvalifikační kategorie. Podává dospělé pacienty vzhledem k potřebě diagnostikovat a léčit patologii hypotalamicko-hypofyzárního systému, diabetu, nádorových a difúzních procesů ve štítné žláze. Opravuje hormonální terapii, optimalizuje příjem inzulínu a po operacích žláz s vnitřní sekrecí tvoří rehabilitační programy. Aktivní člen profesních komunit. Více než 25 let zkušeností v lékařské praxi je prezentováno v 10 vědeckých publikacích.
Lékař první kvalifikační kategorie.
Vzdělání: klinická rezidence v terapii na základně Mogilevovy městské nemocnice (1987); Grodno State Medical Institute, specialita - Všeobecné lékařství (1986).
Primární specializace v endokrinologii na Běloruské lékařské akademii postgraduálního vzdělávání (1989).
Opakovací kurzy: Aktuální problematika onemocnění štítné žlázy a diabetologie (1991); Klinická diabetologie a obezita (1995, 1997); Onemocnění štítné žlázy (2006); Vybrané otázky tyroidologie (2008); Klinická diabetologie a obezita (2008); Diabetes a obezita, diagnóza, léčba (2010); Nemoci hypotalamicko-hypofyzárního systému (2005, 2010); Klinická diabetologie a patologie štítné žlázy (2012); Obecné otázky endokrinologie (2013).
Certifikáty: Ultrazvuková diagnostika (2015); Endokrinologie (2013).
Člen Asociace ruské diabetologické společnosti, endokrinologové.
Stálý účastník výročních konferencí: Současné přístupy k diagnostice a léčbě onemocnění štítné žlázy; Diabetes. Incretiny: nový pohled na léčbu diabetu typu II; Endokrinní patologie a těhotenství.
Autor více než 10 článků o štítné žláze.
Lékařská praxe - 29 let.

Recenze

Elena Nikolaevna jako dietologka a endokrinologka se zabývá diagnostikou a léčbou pacientů s diabetem, onemocněním štítné žlázy, nadledvinkami, hypofýzou, osteoporózou, nadváhou. Dělá programy hubnutí, individuální diety, provádí bioimpedanční studie složení těla.
Vzdělání: V roce 1982 vystudovala Státní lékařský ústav Jaroslavl v oboru Všeobecné lékařství.
Kurzy dalšího vzdělávání: V roce 1992 absolvovala odborný rekvalifikační kurz v oboru endokrinologie na základě Státního institutu Kirov Leningrad. V roce 1994 absolvovala odborný rekvalifikační kurz v oboru "Endokrinologie" na základě Lékařské akademie Stavropol. V roce 1997 absolvovala odborný rekvalifikační kurz v oboru "Endokrinologie" na Tver Medical Academy. V roce 2004 absolvovala odborný rekvalifikační kurz specializace „Endokrinologie“ na Ruské lékařské akademii postgraduálního vzdělávání. V roce 2009 absolvovala odborný rekvalifikační kurz specializace „Endokrinologie“ na Ruské lékařské akademii postgraduálního vzdělávání. V roce 2010 absolvovala odborný rekvalifikační kurz v oboru „Škola diabetes mellitus“ v Centru endokrinologických věd. V roce 2011 absolvovala odborný rekvalifikační kurz specializace "Školení v osteoporóze" v artrologickém centru. V roce 2015 absolvovala odborný rekvalifikační kurz specializace „Dietologie“ ve Výzkumném ústavu výživy Ruské akademie lékařských věd. V roce 2015 absolvovala odborný rekvalifikační kurz v oboru „Andrologie“ na Ruské univerzitě přátelství lidí.
Certifikáty: endokrinologie: platné do 07.06.2019.
Účast na akcích: V letech 2009 a 2010 Elena Nikolaevna se zúčastnila kongresu „Člověk a medicína“, navštěvovala školu pro aterosklerózu a endokrinologii.
Praxe jako endokrinolog - 24 let. 1992 - 2012 - MZH „Rzhevskaya CRH“, Rzhev, endokrinolog 1982–2004 - MZH „Rzhevskaya CRH“, Ržev, praktický lékař. 2010 - n / in - Lékařské hospodářství "SM-Clinic". Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie.

Recenze

V roce 1977 absolvovala klinický výcvik v endokrinologii, v roce 1996 obhájila a pravidelně potvrzuje nejvyšší kvalifikační kategorii v oboru. Opakovaně absolvovala další kurzy zlepšování aktuálních problémů v léčbě diabetu mellitus, štítné žlázy a patologii gonád. Podílela se na vědeckém výzkumu v souvislosti se zvyšováním účinnosti léčby diabetu u různých skupin obyvatelstva. Již více než 40 let přijímá pacienty starší 18 let kvůli úplnému výčtu otázek souvisejících s diagnostikou, léčbou a prevencí komplikací u onemocnění žláz s vnitřní sekrecí.
Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie (1996).
Vzdělání: klinický pobyt v Ústředním ústavu pokročilých lékařských studií, specializace endokrinologie (1977); stáž, specializace - terapie na základě Moskevské městské nemocnice č. 13 (1972); První Moskevský lékařský institut, specialita - lékařský obchod (1971).
Opakovací kurzy: Klinická diabetologie (1988); Klinika, diagnostika a léčba endokrinních onemocnění, RMAPO (1994); Diabetes. Patologie štítné žlázy, patologie genitálních žláz, RMAPO (2004).
Pokročilé kurzy: Vybrané problémy klinické endokrinologie, COLIUV; Endokrinologie, RMAPO (1999).
Podílel se na výzkumu: Bezpečnost a účinnost fixní kombinace metmorphin-glipizidu jako terapie první linie u pacientů s diabetem 2. typu s nedostatečnou kontrolou glykémie během diety a cvičení (2001); Srovnání účinnosti moxomedinu a metforminu na kontrolu glykémie u pacientů s nadváhou, mírnou hypertenzí a poruchou tolerance glukózy nebo s mírným diabetem 2. typu, dietní léčba (od roku 2003).
Lékařská praxe - 40 let.
Larisa Nikolaevna nastoupila na Kliniku moderního lékařství. IAKI.
Pacienti jsou přijímáni na adresu:
Moskva, pl. Vítězství, 2, Bldg. 1.

Recenze

Provádí korekci poruch metabolismu sacharidů individuálním výběrem terapie snižující glukózu. Předepisuje léčbu drogami v kombinaci s expozicí jiných léků, aby se zabránilo časným a pozdním komplikacím diabetu. Vede diferenciální diagnostiku adrenálních a endokrinních poruch na úrovni hypotalamo-hypofyzárního systému.
Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie. Kandidát lékařských věd.
Vzdělání: postgraduální (1998) a klinická rezidence (1996), specializace - endokrinologie, RMAPO; Ruská státní lékařská univerzita. N.I. Pirogov, specialita - zdravotnictví (1994).
Certifikát: Endokrinologie, PMSMU. I.M. Sechenov (2012).
Téma diplomové práce: "Diagnostika a kritéria účinnosti léčby endokrinní oftalmopatie" (1999).
Opakovací kurzy: Endokrinologie; Andrologie a gynekologická endokrinologie dětství a dospívání.
Lékařská praxe - 23 let.

Recenze

Lékař první kvalifikační kategorie. Kandidát lékařských věd (2009).
Vzdělání: postgraduální (2008), stáž (2000), specializace - pediatrie; Irkutská státní lékařská univerzita, specializace - pediatrie (1999).
Opakovací kurzy: Pediatrická endokrinologie, PMGMU. I.M. Sechenov (2011); Pediatrická endokrinologie, Irkutská státní lékařská akademie lékařských věd (2014).
Je autorem asi 50 vědeckých publikací, pokynů a příruček pro lékaře.
Lékařská praxe - 16 let.

Recenze

Kompetentní endokrinolog s lékařskou praxí přes 20 let. Disertační práce věnovala komplexní studii různých možností průběhu hyperprolaktinémie. Velkou pozornost věnuje včasnému odhalení komplikací různých endokrinních onemocnění: diabetes mellitus, hypo- a hypertyreózy atd.
Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie. Kandidát lékařských věd.
Vzdělání: Clinical Graduate School (1996) a Clinical Residency (1993), specialita - Endokrinologie; První je MGMU. I.M. Sechenov, specialita - zdravotnictví, diplom s vyznamenáním (1991).
Certifikáty: endokrinologie (2011); diabetologie (2010); Organizace pro sociální hygienu a zdraví (2002); GCP (2013).
Disertační práce na téma: Patologická hyperprolaktinémie a její psycho-endokrinologické znaky (2000).
Členství v profesních sdruženích: člen Moskevské asociace endokrinologů; Člen Moskevské společnosti dětské neurochirurgie.
Lékařská praxe - 20 let.

Recenze

Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie v endokrinologii (od roku 2005).
Vzdělání: stáž v terapii (1984); MSMSU. A.I. Evdokimova (1982).
Profesionální rekvalifikace v endokrinologii, MSMU. A.I. Evdokimova (1989).
Další vzdělávání: „Organizace zdravotnictví a veřejného zdraví“ (2015); "Diagnostika a léčba onemocnění kloubů," MGMSU je. A.I. Evdokimova (2014); "Aktuální otázky endokrinologie", MSMU. A.I. Evdokimova (2012).
Člen Evropské asociace pro studium diabetes mellitus (EASD, od roku 2009), Ruské asociace endokrinologů (od roku 2001).
Autor více než 80 článků o diabetologii, obezitě, štítné žláze, endokrinní neplodnosti, adrenální insuficienci, endokrinní hypertenzi, metabolickém syndromu; knihy pro pacienty „diabetes“.
Lékařská praxe - více než 35 let.

Top endokrinologové

Mikhaleva Oksana Grigorievna

Pediatrický endokrinolog. Diagnostikuje a léčí endokrinní nemoci a stavy u dětí a dospívajících. Je autorem asi 50 vědeckých publikací, pokynů a příruček pro lékaře. Zahrnut do registru odborníků pojišťoven ve specializaci "Pediatrická endokrinologie".

Náklady na přijetí - 2600 rublů.

Recenze

Navštívil jsem toho lékaře už potřetí. Skvělý specialista! Oksana G. mi hodně pomohla, doporučila. Snaží se pochopit a poslouchat pacienta. Doporučuji tohoto lékaře!

Dzidzaria, Marina Igorevna

Endokrinolog, odborník na výživu, zástupce hlavního lékaře v Centru pro reprodukční zdraví "SM-Clinic". Zabývá se diagnostikou a léčbou pacientů s onemocněním hypofýzy a nadledvinek, štítné žlázy, diabetes mellitus typu 1 a 2, obezity apod. Je autorem více než 35 vědeckých publikací. Účastní se mezinárodních a domácích kongresů, konferencí a seminářů na aktuální témata moderní endokrinologie.

Náklady na přijetí - 2600 rublů.

Recenze

Všechno šlo dobře, všechno bylo pozitivní, žádný problém, líbilo se mi to. Lékařovi se líbila péče, zkušenosti, pochopení mých problémů, pomohl mi.

Předmět: Poradit endokrinologovi v Moskvě, prosím.

Možnosti motivu

Poradit endokrinologovi v Moskvě, prosím

Marusya2009, obávám se, že je to příliš drahé

Marikole, možná mi můžeš poradit s dobrým gynekologem-endokrinologem?

Neexistuje žádný takový lékař - to je čistě ruské mléko.

„Doporučuje se konzultace s gynekologem. Ano, jen gynekolog, protože všichni si pamatujeme, že specialita„ gynekolog - endokrinolog “neexistuje, protože je nemožné, prostě nemožné - pracovat jako gynekolog bez znalosti ženské endokrinologie, jako být klenotníkem bez rukou. Teoreticky je to samozřejmě možné, ale s praxí začínají problémy. " http://doktor-natasha.livejournal.com/13886.html

Výstup je zásadně nesprávný. Mělo by to znít takto: pokud nechcete ztrácet čas na lékaře a testy, stejně tak budete muset strávit. Pro soukromou kliniku není záruka. Lékaři se tam nedostanou ze vzduchu, ale ze všech stejných státních poliklinik a ze všech lékařských fakult. A musíme hledat specialistu a ne nějakou "soukromou kliniku". Vyhledejte metodu průzkumu mezi příbuznými, přáteli, známými, fóry atd. A to není záruka. Mezi těmi, kteří byli doporučeni, jsem se setkal s absolutně žádnými lékaři, i přes tituly a tituly, a lékaři od Boha. Nemůžete odhadnout předem.

Mimochodem, soukromá klinika je placené vstupné. Hádej od třikrát, že je pro lékaře výhodnější vyléčit tě okamžitě nebo dlouho a bezmocně "hledat příčinu nemoci"? Pokud je lékař svědomitý a inteligentní - první. Pokud ne, dobře.

A proč je to v rozpacích?))
drsnou reklamu. 8-)

P.S.
Poradenství komukoli neznámým přezdívkám v zásadě nemá žádnou praktickou hodnotu.

Irianna, v ******, kde jsem hádal, že bude testován na hormony. Endokrinolog ****** předepsal léčbu, která rychle přinesla výsledky. Na závěr: nechcete trávit čas na lékařech a testech - okamžitě přejít na dobrou soukromou kliniku. [/ Quote]

Hloupý rozvod a bezplatná inzerce!
Byl jsem u toho Bronnikova, v cm-klinice. Na cestě, od prvního vstupu, mi teta přidělila Tyshovy testy na 20 let. drahé Čistila.. na 1 tisíc! nakonec jsem tyto testy provedl jinde, ne na klinice CM.
Kada přišla podruhé, pak Bronnikova změnila svůj pohled, kada zjistila, že jsem jim testy nedala. Uvidí z tohoto procenta nejsou křehké! очи, od té chvíle jsem se okamžitě stal nekompromisním klientem)))
Napsala mi seznam léků, z nichž jeden je zcela neznámý, a začal jsem pít, a pak jsem četl recenze o těchto kolech a v kbelíku. Všechno, více jsem k této "speciální" nebo noze)))

Loren, proč jsi ke mně nepřidala moje slova?

Poradit dobrý endokrinolog v Moskvě.

Dívky radí kompetentnímu, dobrému endokrinologovi v Moskvě, prosím.

Nejlepší doktor - zbožňuji ho - Shilin D.Ye. To trvá na různých místech. Nejvíce rozpočtu, v oblasti 1600 str. - Dětská klinika Semashko na Frunzenskaya (musíte zavolat do registru a přihlásit se). I za drahé trvá http://www.petrovka-med.ru zde, najdete ji v seznamu lékařů. Jeho přístup je takový: zvolí léčebnou metodu a všechno vám vysvětlí. Pak budete řídit proces sami a přijít k němu, pokud je něco špatně s testy. Je profesorem, přednáší i v zahraničí, ale zároveň (což se zřídka stává) vynikajícím lékařem! Viděl jsem ho čtyři roky a jsem velmi rád, že existuje lékař, kterému lze důvěřovat, který léčí, neléčí a nečerpává peníze, vypráví hororové příběhy.

I nedávno jsem hledal praktického endokrinologa. Relativní IVF s diabetem byla léčena příbuzným a léčena Eltsovou E.I. Šel jsem za ní s hormonálním selháním a nedostatkem těhotenství. Měsíčně může být interval tří měsíců. Prozatím předepisovala léčbu a varovala, že pokud by po těhotenství byla dlouhá absence těhotenství, možná budete potřebovat IVF. Pořád jsem léčen, naladil jsem se na dobrou... její terapie upravila cyklus, i když předtím pila různé drogy, ale byl to mazanec, pak ticho. Léčím Eltsovu další tři měsíce, můžu říct jen dobré věci. Nyní pracuje v mámě, předtím než se naučila v GKB 63, 10 let.

Recenze endokrinologů v Moskvě

  • Přijímá recepci na klinice "Medical Center Trusted on Taganka" na adrese
    Moskva, okres Tagansky, st. Alexandra Solzhenitsyn 5, bld
  • Vede recepci na klinice "Medical Center K-Medicine" na adrese
    Moskva, Ostankinsky, Prospect Mira, 105, bld
  • Vede recepci na klinice "Klinika №1 v Lublinu" na
    Moskva, okres Lyublino, st. Krasnodarskaya, 52, bld. 2
  • Přijímá recepci na klinice „Miracle Doctor on School School 49“
    Moskva, okres Tagansky, st. Škola d. 49
  • Vede recepci na klinice "Nejlepší kliniky na Krasnoselskaya" na
    Moskva, okres Basmanny, st. Nizhnyaya Krasnoselskaya d. 15/17
  • Přijímá recepci na klinice "Medical Center Trusted on Taganka" na adrese
    Moskva, okres Tagansky, st. Alexandra Solzhenitsyn 5, bld
  • Přijímá recepci na klinice „ABC Medicine on Kolomenskaya“ na adrese
    Moskva, okres Nagatino-Sadovniki, Andropov avenue, 42, blok 1
  • Přijímá recepci na klinice "SM-Clinic on Clara Zetkin"
    Moskva, okres Voikovsky, st. Clara Zetkin 33, Bldg. 28
    a na jiné klinice

Nejnovější recenze

  • Svetlana
  • 2019-03-04

Recenze Tatiana Ivanovna Krasnikova

Lékař je pozorný, citlivý a kompetentní. Pečlivě prozkoumala všechny dokumenty, pečlivě si prohlédla výzkum, který jsme měli, a vydala doporučení k léčbě. Spokojeni s recepcí. Interiér byl velmi útulný.

  • Andrey
  • 2019-03-04

Recenze Vartanyan Tatiana Stanislavovna

Lékař je pozorný! Lékař se se mnou potkal, vyslechl a provedl testy. Moje léčba právě začala, takže nemohu nic říci o svých odborných dovednostech.

  • Anonymní
  • 2019-03-04

Recenze Kuznetsova Elena Yuryevna

Může být dobrý lékař, pozorný, ale chamtivost chová chudobu. První recepce stála 1300, ale já jsem napsal 1750 v zadní části platby, protože jsem byl přiveden do takového stavu, že jsem si myslel, že si to nevšímám. Vše vedlo k EKG, pak k ultrazvuku srdce, myslel jsem, že jsem jediný, přečtěte si komentáře a uvědomil si, že se jedná o jejich komplexní, testované vyšetření. Přišel k nim zdravě, opustil pacienta, protože takové diagnózy byly poučeny, že můžete zemřít přímo v kanceláři. Šel jsem do kardiologie, nic nebylo potvrzeno. Kardiolog nerozumí konceptu sportovního srdce a maratónci mají v klidu 35 tepů. Teď srdce po jejich diagnózách bolí a neprochází. Nechoďte, lépe zaplatíte za pár tisíc dalších.

  • Valentine
  • 2019-03-03

Recenze Murashko (Mirina) Ekaterina Yuryevna

Lékař předepsal testy a vedl diář pro výživu, při příští schůzce předepíše konkrétní léčbu. Pozorný lékař, v dobré víře k jejich práci.

  • Galina
  • 2019-03-03

Recenze Vartanyan Tatiana Stanislavovna

Líbilo se mi pozornému přístupu lékaře. Poslala mě na testy a další výzkum, nařídila mi, abych se znovu vrátil.

  • Elena
  • 2019-03-03

Recenze Verbovskaya Anna Pavlovna

Anna Pavlovna je kompetentní lékařka, přijdu k ní znovu. Lékař mi napsal pokyny, na které se mají lékaři obrátit a vydali doporučení.

  • Anonymní
  • 2019-03-02

Recenze Verbovskaya Anna Pavlovna

Velmi dobrý lékař, podrobně objasňuje všechny okolnosti, vysvětluje vše, co není jasné, pečlivě přistupuje k procesu léčby.

Endokrinologové v Moskvě (1710 lékařů)

Náklady na

Náklady na

Náklady na

Náklady na

Jak se přihlásit do endokrinologa v Moskvě?

Vyberte si jeden z 1710 endokrinologů podle hodnocení a hodnocení, zaregistrujte se telefonicky nebo prostřednictvím internetu.

Endokrinolog v Moskvě: cena vstupného

Náklady na příjem endokrinologa v Moskvě od 600 rublů. až 12277 rub.

Poradit endokrinologovi v Moskvě

Nalezeno 643 hodnocení o nejlepších endokrinologech.

Kdo je endokrinolog

Endokrinolog diagnostikuje, varuje a léčí onemocnění lidského endokrinního (hormonálního) systému. Existují dvě velké sekce endokrinologie:

  • pediatrická endokrinologie, která řeší problémy růstu, patologie a sexuálního vývoje u dětí a dospívajících;
  • obecná endokrinologie, která řeší problémy endokrinního systému u dospělých. V závislosti na onemocnění mohou endokrinologové sdílet podle specializace.

Jaké nemoci léčí

Endokrinolog se zabývá těmito chorobami jako:

  • diabetes insipidus - porušení hypofýzy a hypotalamu, které vyvolává žízeň a močení;
  • diabetes mellitus - onemocnění, které se vyskytuje v důsledku nedostatku hormonu inzulínu;
  • endemická struma - zvětšená štítná žláza v důsledku nedostatku jódu;
  • autoimunitní tyreoiditida - chronický zánět štítné žlázy v důsledku defektu imunitního systému;
  • porušení metabolismu vápníku - zvýšení nebo snížení vápníku v krvi;
  • jiné poruchy endokrinního systému: obezita, sexuální a reprodukční dysfunkce, gigantismus, osteoporóza, svalová slabost a letargie, neuropsychické abnormality.

Jaké orgány léčí

Endokrinolog zkoumá a léčí:

  • štítná žláza;
  • hypofýzy a hypotalamu;
  • nadledvinky;
  • slinivky břišní;
  • šišinkové tělo.

Kdy jít na konzultaci

Endokrinní onemocnění se projevují různými způsoby a mají širokou symptomatologii. Pacient proto není vždy jasný, kdy má jít do endokrinologa. Doporučení je zpravidla prováděno praktickým lékařem.

Lze však identifikovat symptomy, které indikují abnormality v endokrinním systému:

  • slabost, ospalost a únava;
  • změny hmotnosti bez zjevného důvodu;
  • porušení menstruačního cyklu;
  • časté depresivní stavy;
  • nálady, špatná koncentrace;
  • bušení srdce, pocit horka nebo zimnice;
  • třesoucí se ruce nebo nohy;
  • poruchy spánku, zácpa, otok, ztráta chuti k jídlu;
  • nadměrné pocení;
  • vypadávání vlasů.

Doporučuje se také návštěvu endokrinologa při plánování těhotenství, při nošení dítěte, před nástupem menopauzy a po dosažení věku 45-50 let.

Nejlepší endokrinologové z Moskvy

Zjevení rakoviny pacienta.

Všechno, o čem píšu níže, je velmi osobní. Dlouho jsem svou nemoc skryl. Časem bude blog pravděpodobně smazán a nastaven anonymně. Možná, že moje zkušenost zachrání někoho před chybami. No, pak jsem střílel z nemoci a nemám právo držet se v neznalosti lidí, kteří mi munici. Arseny, kterému byla diagnostikována mozková obrna v důsledku poranění při porodu.

Poradit dobrý endokrinolog.. Medicína a zdraví

Dostal jsem sem skoro všechny lékaře, děkuji, holky! Teď je potřeba endokrinologa. *** Téma bylo přesunuto z konference "SP: zasedání"

Měšťané identifikují nejlepší terapeuty, pediatry a zdravotní sestry.

Vítězové budou poprvé vybráni sami Moskevci, kteří ocení profesionalitu, dobré jméno a interpersonální dovednosti metropolitních zdravotnických pracovníků. Projekt „Aktivní občan“ zahajuje 26. dubna hlasování o výběru nejlepšího okresního terapeuta dospělé kliniky. Celostátní soutěže se účastní všichni praktičtí lékaři, kteří pracují v poliklinice podřízené Moskevskému ministerstvu zdravotnictví. Vítězové soutěže budou nejlepší z několika tisíc okresních policistů.

potřebovat endokrinologa. Lékařství a zdraví

Dívky, pomáhají najít osvědčeného lékaře v Moskvě. Cysty mého přítele v mém hrudi se neustále tvoří, již bylo několik operací. říkali, že štítná žláza a endokrinní systém musí být urychleně zkontrolovány, jinak budou opakovány. To je žádoucí jižně od Moskvy, ale tak nějaká oblast bude dělat. Děkuji! Opravdu chci pomoci dobrému člověku, i když vám mohu pomoci najít lékaře.

Hledáte endokrinologa v Moskvě. Zdraví žen

Vlastně, SABJ. Hledám dobrého odborníka na výživu - endokrinologa, který se zabývá problémy nadváhy. Tak, aby nedošlo k řvát ze dveří, "Méně Zhrite", ale mluvil normálně s klienty a pomohl dosáhnout dobrých výsledků. Nyní mám zhroucení hubnutí a pomalu se dívám na tak inteligentního lékaře.

Řekni mi dobrý doktor. Těhotenství a porod

Promiňte dobrého lékaře gynekologa-endokrinologa v SAD nebo SWAD v Moskvě, budu velmi vděčný.

potřebovat dobrý endokrinolog v Moskvě a / nebo MO. Přijetí

Prosím, neodstraňujte mě svou otázkou (moderátoři). Známá holka, 8-9l, se ukázalo, že diabetes mellitus, ležel na vyšetření v Tushinu, předepsal inzulín píchnutí, ale to nevejde, tělo nevnímá to, ale zdá se, že játra se zvyšuje od ní velmi u dítěte. Lékaři nic neříkají, ale cukr ještě není kontrolován. Také typ diabetu není definitivně stanoven. Potřebujeme dobrého lékaře, abychom zjistili, dokud nenajdeme, možná je někdo na.

Víte, když se jedná o opravdu vážné věci, věřím pouze státním institucím s historií a tradicemi. V tomto případě jde o institut endokrinologie, má institut dětské endokrinologie.

Co mohu říci z osobní zkušenosti: v žádném případě nejde do Centra endokrinologie v Tagance. Jejich reklamy jsou všude v očích, a ve vyhledávačích to padá jako první. Slíbili mi, že budu léčit (!) Já za 80 diabetu, zdá se, tisíce rublů. A oni se rozešli kolektivně as dovedností, ano. Vyděšeni, jak jen mohli. Vzhledem k tomu, že, no, nejsem vůbec podezřelý, kdyby to nebylo pro lékařského manžela, možná bych byl veden. Umím si představit, jak tito strašáci budou jednat s matkou dítěte.

Poradit dobrý endokrinolog v Moskvě.

náhodně objevil uzel na štítné žláze (se ztrátou, kam se obrátit, začnu se státní klinikou, ale že neexistuje žádná naděje na kompetentní pomoc).

Potřebujeme dobrého endokrinologa. Lékařství a zdraví

Poradit, pozh-to, dobrý endokrinolog.Bratr dal cukrovku, poslední týden se cítí hrozně, lékaři z okresní kliniky a z kliniky pro pojištění nemůže pochopit důvod. Velmi potřebný je dobrý specialista. Moderátoři, nepřenášejí, pozh, pomoc je velmi nutná a v profilu ticho. *** Téma bylo přesunuto z konference "SP: zasedání"

Poradit dobré placené dětské endoklinolog v Moskvě.

Trochu se obávám o malou výšku a váhu své dcery, ale více o slabé dynamice: 3letá dcera, půl roku doma, během této doby pouze + 500g a + 2cm. Vzala jsem dceru 10,5 kg, 82 cm za 2,5 roku. Chci ukázat dobrého endokrinologa. Poradit dobrému lékaři, je lepší, když je „tematický“, pracuje s našimi dětmi. Díky předem!

Hledám gynekologa-endokrinologa. Plánování těhotenství

Holky, ahoj všichni! Podle předběžných údajů budu muset navštívit gynekologa-endokrinologa. Ne gynekolog, ne endokrinolog, ale tento specialista. Byl jsem na recepci endokrinologa, který mi poradil, abych šel do Moskvy (bydlím v Korolyově) do Yarovaya (pokud se nemýlím, Institut endokrinologie. Něco takového). Vím, že tady někdy běží s hormony, slyšel někdo o tomto specialistovi (Země je stísněná)? A jak je podle vašeho názoru nutné jít.

Žádám o radu. Ostatní děti

Opravdu se chci zeptat :) Obecně máme další problém: dítě neroste, nebo spíše roste katastrofálně pomalu. Velmi malé! 6 let 108 cm a hmotnost 16 kg. Neexistuje vůbec žádná chuť k jídlu! Chci ho úplně prozkoumat, protože tam byla naděje, že, doma, bude růst, bohužel. Chápu, že potřebujete endokrinologa. Kde jinde? Enzymy projít? Četl jsem, že určitě určují věk kostí - je to na nás, na koho se obrátit? Obecně, co jiného prozkoumat? Děkuji!

Hledám ty, kterým lékaři nemohou diagnostikovat!

Dívky! Hledám ty, kterým lékaři nemohou diagnostikovat, kteří trpí nějakým druhem zdravotního problému, ale ze kterého nemohou určit. Každý, kdo se setkal s takovým problémem, může získat konzultace kolem nich zdarma. Na kanálu "Rusko" zahájil nový projekt týkající se diagnózy onemocnění. Pokud nemůžete být dlouhodobě diagnostikováni, máte-li nemoc, kterou místní lékaři nemohou najít, napište na adresu: [email protected] V dopise podrobně popište svůj detail.

Doporučit ověřenému gynekologovi / gynekologovi-endokrinologovi.

Dobré odpoledne Přítel hledá dobrý gynekolog nebo gynekolog-endokrinolog v Moskvě, poradit PROVEN! Základní linie: dívka ve věku 15 let, 46 kg., Prsa se tvoří, ale úplná absence menstruace, hormony jsou normální. Lékaři pokrčí rameny a řeknou: počkejte! Děkuji předem za odpovědi.

Poradit endokrinologovi (Moskva). Zdraví žen

Nejstarší dcera má problém se štítnou žlázou (vypadá to jako struma). Možná má někdo doporučení, kam, na kterého konkrétního lékaře se můžete podívat. Žijeme v moskevské oblasti, v okolí nejsou žádní důstojní lékaři. A ani si nedokážu představit, kde můžete najít dobrého odborníka.

Prosím, poraďte se s lékařem. Zdraví žen

Dobrý den! Prosím, poraďte se s dobrým gynekologem a endokrinologem v Moskvě (problém s amenoreou).

Prosím, poraďte se s lékařem. Lékařství a zdraví

Dobrý den! Prosím, informujte dobrého gynekologa-endokrinologa v Moskvě (nejlépe ve společnosti). Problém s amenoreou.

Vyzve endokrinologa pliz. Plánování těhotenství

Dívky, tady musí být někdo s dobrým endokrinologem. Přítel má velké problémy s hormony, ale neví, kam jít. Poradit, kam se obrátit?

5 lékařů pro těhotné ženy: oftalmolog, endokrinolog a další.

Lékaři pro budoucí matku: co a kdy. Plánování návštěv odborníků

Dívky, prosím, řekni mi dobrý endokrinolog.

Osvědčený endokrinolog je velmi potřebný jak k tomu, aby řekl a dělal. Teritoriálně - Zelenograd, severně od Moskvy, ale pokud je to nutné a půjdeme dál. Možná někdo pochopí situaci. Už 32 týdnů, podle ultrazvuku (poslední včera) a doplňku, vše je v pořádku s dítětem, ttt, váha - 2 kg. Ambush s hormony štítné žlázy. Když jsem se zaregistroval na LCD (začátek druhého trimestru), provedl jsem hormonální analýzu - ale terapeut se ztratil. Pak šla na dovolenou a tak dále. tj. teď už prostě nejsou. Mám tuhle.

O centru.. Zprávy a recenze zdravotnického centra. Společenství

Multidisciplinární zdravotnické centrum "Emaklinik" se narodilo v důsledku přirozeného růstu týmu ART Clinic "Děti ze zkumavky". Za třináct let spolupráce se vytvořil vysoce profesionální tým podobně smýšlejících lidí, kteří se specializují na léčbu neplodnosti a asistovaných reprodukčních technologií, gynekologie, andrologie a urologie. Nyní se k našemu týmu připojili vynikající specialisté v jiných oborech medicíny - v našem centru také přijímají cévní.

Kosmetička radí?

Dívky, které mají dobrou kosmetičku, geograficky výhodné pro nás? Pouze opravdu profesionální, a ne jen zbytečný inzerent. Chlubte se prosím?

Cukrovka a léčba: 7 mýtů o nemoci. O nemoci

. Hypoglykémie je nepříjemný stav (s řádným zaškolením je pacient schopen odstranit během 3-5 minut) a pro malou část pacientů je to nebezpečné. Podle amerických lékařů (studie 2003) však výkon žáků s diabetem, kteří pravidelně trpí hypoglykemií, není horší než u žáků bez diabetu. Diabetes budou mít i děti s diabetem, což obvykle vzniká u diabetu 1. typu. Dědičná povaha onemocnění je pozorována pouze u 5-10% dětí trpících diabetem. Pokud je diagnóza typu 1 diagnostikována u matky a otec je zdravý, pak je pravděpodobnost, že dítě onemocní před dosažením věku 20 let, pouze 1–3.

Pediatrická endokrinologie v Medsi.

Pediatrická endokrinologie se zabývá studiem a léčbou různých onemocnění a poruch endokrinního systému u dětí s přihlédnutím k věkovým rysům. Kontrola endokrinního systému je o to důležitější, že hormony regulují všechny procesy probíhající v orgánech a systémech, včetně všech procesů růstu, puberty a metabolismu. Mezi hlavní endokrinologické problémy, které se nejčastěji vyskytují u dětí a dospívajících, patří: diabetes; jiné.

Nový vzdělávací projekt pro děti s diabetem.

Farmaceutická společnost Lilly oznámila zahájení nového vzdělávacího projektu pro děti s diabetem mellitus typu I - ve spolupráci s Disney vznikla vzdělávací kniha Coco a Happy Birthday Goofy. Kniha vypráví o dobrodružstvích opice Coco, která má diabetes typu I. Děti lépe vnímají informace hravým způsobem, za účasti pohádkových postav, s pomocí barevně prezentovaných materiálů, kniha nám umožní hovořit o komplexním onemocnění, které je pro ně dostupné.

7 kroků k otěhotnění: jak plánovat těhotenství.

. V každém případě, pár bude mít čas obnovit zdraví a porodit zdravé dítě. Krok # 1. Průzkum Komplexní diagnostická vyšetření jsou jedním z nejdůležitějších úkolů, kterým čelí budoucí rodiče. Kde začít? S návštěvou gynekologa. No, pokud je pár připraven předem na první recepci. Musíme si pamatovat na naše chronické a dědičné nemoci, přibližné trvání menstruačního cyklu a chytit lékařskou kartu pro přijetí, protože některé nemoci, které byly přeneseny iv dětství, mohou mít negativní vliv na zdraví nenarozeného dítěte. Podrobné informace pomohou lékaři vytvořit co nejúplnější obraz budoucího vyšetření, identifikovat problémy. Během recepce bude gynekolog zkoumat a c.

Dívky, potřebujete souřadnice lékařů v Moskvě - kardiologa.

Dívky, prosím, pomozte. Není to muskovit, naše nemocnice není mumlá, je třeba alespoň diagnostikovat rebetenku (ne moje, ale jinou dívku z mého města, která je tematická, ale není zde zaregistrována). Symptomatologie je chlapec, 15 let, (biotolog je 100% alkoholik, ale FAS nebyl pozorován a není označen) je trápen vysokým tlakem (bolesti hlavy až do zvracení), neustále vysoké hladiny hemoglobinu. Lékaři roztáhli ruce, 2 týdny v nemocnici. Potřebujete se poradit s dobrým.

Roddom úzký profil. Mateřská nemocnice

Specializované léčebné a profylaktické a infekční porodnice: příčiny, podmínky a postup hospitalizace budoucích matek.

Odstranění štítné žlázy. Lékařství a zdraví

Máma má uzliny štítné žlázy. Navrhují odstranit vše společně se štítnou žlázou. Řekněte mi, co hrozí, co očekávat. Je možné bez operace?

Malá postava. Dětská medicína

S malou postavou, co dělat? Můj syn má 116 cm ve věku 9 let. Kdo to ví? Nebo známé děti malého vzrůstu? A pokud léčíte, kde a jak?

Promot dobrý endokrinolog v Moskvě. Lékařství

Pokud někdo ví, kde v Moskvě je dobrý endokrinolog, uveďte souřadnice. Nejdříve je třeba kontrolovat nadledvinky až příští týden.

Nejlepší endokrinologové v Moskvě

Vedoucí odborná klinika. Zabývá se patologií štítné žlázy, cukrovkou, osteoporózou, obezitou, patologií nadledvinek. Pravidelně se účastní vědeckých konferencí, včetně zahraničních a mezinárodních. Je autorem více než 30 článků ve specializovaných časopisech a příručkách pro studenty a učitele lékařských vysokých škol.

Lékař je na klinice

Se specializuje na diagnózu a léčbu nemocí endokrinního systému. Při práci s osobami trpícími nadváhou se provádí především hledání hlavních příčin tohoto stavu a jejich odstranění, poté se sestavuje denní a nutriční režim s přihlédnutím k jednotlivým charakteristikám a následnému sledování. Ve své praxi věnuje velkou pozornost práci s pacientem, jeho tréninku a vysvětlování příčin a následků porušení, což přispívá k rychlejšímu dosažení dobrých výsledků léčby. Autor 2 článků odborných publikací.

Endokrinolog v Moskvě. Recenze

Nechte zpětnou vazbu

Trvalá existence medicíny se vyznačuje mezi všemi lékaři úzce zaměřených odborníků a těmi, jejichž oblast znalostí ovlivňuje téměř všechny nejdůležitější funkce lidského těla. Mezi tyto lékaře patří endokrinologové, jejichž povinností je diagnostika, léčba a prevence onemocnění endokrinních orgánů, které produkují hormony. Tyto biologicky aktivní látky spolu s nervovým systémem regulují práci všech vnitřních orgánů. Problémy s hormony se zpočátku projevují metabolickými poruchami, ale důsledky nesprávné léčby nebo její nepřítomnosti mohou být ještě závažnější. Endokrinologové jsou obvykle praktičtí lékaři, tj. Pracují přímo s celou řadou úkolů. Ale mezi lékaři jsou ti, kteří dělají další kurzy a získají titul gynekologa-endokrinologa. Zpětná vazba na tyto odborníky vám pomůže najít to, co potřebujete.

Příznaky, které naznačují potřebu konzultace

Obvykle je vstup do endokrinologa prováděn ve směru terapeuta nebo gynekologa. Obecný stav orgánu však může sloužit také jako pobídka ke konzultaci. Za zmínku stojí příznaky, které naznačují, že je nutné navštívit specialistu:

  • prudká změna hmotnosti nahoru nebo dolů;
  • časté močení;
  • kolísání nálady, podrážděnost, apatie, deprese, ospalost;
  • změna stavu - narušení rytmu tepu, tepla, vnitřního chvění;
  • neustálý žízeň a sucho v ústech;
  • bolest v krku, pocit "kómy v krku".

Jako návštěva návštěvy gynekologa-endokrinologa pro těhotné ženy. Zpětná vazba k těmto konzultacím je mimořádně pozitivní, protože odborník diagnostikuje stav vnitřních sekrečních orgánů z hlediska vlastností ženského těla.

Můžete získat bezplatné odborné poradenství.

Gynekolog-endokrinolog v Moskvě. Recenze

Nyní většina porodníků a gynekologů dostává další specializaci endokrinologa, aby využila své znalosti pro integrovanou diagnostiku a léčbu problémů neplodnosti, reprodukčních poruch a řízení těhotenství pacientů.

Mezi mnoha odborníky v této oblasti bych chtěl upozornit na několik gynekologů a endokrinologů, jejichž hodnocení je plná pozitivních hodnocení.

Multidisciplinární diagnostické centrum Trustmed nabízí služby gynekologa a endokrinologa Kharitonova Julie Vasilyevna, jejichž zkušenosti jsou 25 let. Její profesionální kvality zaznamenávají všichni klienti, včetně těch, kteří byli schopni překonat neplodnost a mít dítě. Náklady na služby tohoto specialisty jsou zcela demokratické a zahrnují standardní soubor služeb.

Za zmínku stojí také práce gynekologa - endokrinologa v Moskvě, jehož recenze jsou nejen šťastné páry, které čekají na miminka, ale také osoby, které se vdávají déle než rok. Jedná se o Kiladze Liana Galaktionovna, která pracuje na klinice SM v několika specializacích. Její celková zkušenost je 28 let.

Člověk nemůže projít lékařem lékařských věd, který se specializuje výhradně na diagnostiku a léčbu ženského reprodukčního systému, a to Ovsyannikova Tamara Vasilyevna, která pracuje na klinice funkčních poruch. Poté, co jí věnovala více než 31 let své profese, dostává od svých klientů pouze slova vděčnosti. Mnoho z nich bylo schopno překonat neplodnost a mít plnohodnotnou rodinu.

Tak, gynekologové - endokrinologové v Moskvě, recenze, které byly přezkoumány v tomto článku, jsou kvalifikovaní odborníci, kteří změnili osud mnoha lidí.

Potřebujete pomoci s výběrem gynekologa?

Nechte svůj telefon, zavoláme Vám zpět a vyzvedneme gynekologa zdarma, který má zkušenosti s léčbou vašeho konkrétního problému.

Recenze Moskevských endokrinologů

Recenze a komentáře o klinikách, kde je lékař endokrinolog. Jak najít dobrého endokrinologa?

V centru pozornosti

Kurbanov TA doktor jen uper!
Taller ON je prostě především chvála!

ps Doporučuji každému věnovat pozornost akváriu!

Vyjadřuji vděčnost endokrinologovi Gudovannayi L.N. - jasně vysvětluje, přesvědčuje. Přátelský lékař, s humorem.

Po tom: velmi spokojen s lékaři: Belyaeva I.V. (encyklopedistka, nikdy nepřestane příjemně překvapovat), Popova S.A., Skorkina I.K., Tonu A.G.
A zvláštní poděkování TA Dudchenko!

Přivádím svůj obdiv k Dr. Irtuganovi, Nail Shamilyevichovi, za jeho vysokou profesionalitu a pozorný postoj vůči pacientovi.